Фонд гарантування знову продаватиме проблемні активи банку

Фонд гарантування знову продаватиме проблемні активи банку "Форум"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає права вимоги за кредитами юридичних осіб, у забезпечення за якими передано зокрема комплекси діючих молоко- та маслозаводів на Черкащині.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«14 березня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, у забезпечення за якими передано зокрема комплекси діючих молоко- та маслозаводів на Черкащині. Активи ПАТ «БАНК «ФОРУМ» виставляються на черговий аукціон із початковою ціною реалізації 92,40 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фонд гарантування продовжує виплати вкладникам банку «Хрещатик»

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за чотирма кредитами. Компанії-позичальники зареєстровані у Черкаській області, є пов'язаними між собою та входять до складу групи, що спеціалізується на виробництві масла, спредів та сухого знежиреного молока. До складу групи входить кілька молоко- та маслозаводів. На початок січня 2018 року заборгованість за договорами склала 526,18 млн грн. У забезпечення за кредитами передано одразу кілька об'єктів нерухомості: об'єкт незавершеного будівництва, виробничий корпус, будівлі та споруди молокозаводу з обладнанням (Черкаська область,  м. Шпола), комплекс будівель та нежилих приміщень - будівлі маслозаводу з обладнанням (Черкаська  область, м. Городище), комплекси будівель - будівлі маслозаводу з обладнанням (Черкаська область, м. Жашків). Крім того, у заставі банку - понад 100 одиниць автотранспортних засобів та цінні папери - прості іменні акції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-