НБУ повторно продаватиме нерухомість, набуту у власність за кредитами рефінансу

НБУ повторно продаватиме нерухомість, набуту у власність за кредитами рефінансу

Укрінформ
Нацбанк на повторному аукціоні планує продати три об’єкти нерухомого майна, набутих у власність НБУ в рахунок погашення боргу за кредитами наданими банкам України. 

Про це повідомляється на сайті НБУ

«Відповідно до рішення Правління Національного банку 14 лютого 2018 року № 93-рш, Управління закупівель Національного банку України здійснює відчуження, шляхом проведення повторного аукціону на сайті www.zakupki.prom.ua, трьох об’єктів нерухомого майна набутих у власність Національним банком України у рахунок погашення боргу за кредитами наданими банкам України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нацбанк прокоментував падіння долара

Зокрема, на продаж виставлено такі об'єкти нерухомого майна: нежитлові будівлі загальною площею 1 401,8 кв.м за адресою: м. Харків, вул. Службова, 107, нежитлові приміщення в нежитловій будівлі літера "А-2" загальною площею 238,4 кв.м за адресою: м. Харків, вул. Богдана Хмельницького, 14/16, вбудоване приміщення загальною площею 95,3 кв.м, розташоване у жилому будинку за адресою: Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Захисників України (Ілліча), 1.

Дата проведення електронних торгів – 5 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-