Продукти стануть безпечнішими - Держспоживслужба розширює співпрацю

Продукти стануть безпечнішими - Держспоживслужба розширює співпрацю

Укрінформ
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів поглиблює співпрацю із Всесвітньої організацією охорони здоров’я та Продовольчою організацією ООН. 

Про це сторони домовилися під час спільної зустрічі, яка відбулася сьогодні, 13 лютого, повідомляє прес-служба Держспоживслужби

"Формування нового шляху співпраці Держспоживслужби, ВООЗ та ФАО допоможе ефективніше реагувати на виклики, які постають перед Службою та прискорити процеси адаптації вітчизняних вимог до європейських норм", - наголосив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа. 

Сторони обговорили основні завдання Служби та виклики, які стоять перед нею у галузі безпечності харчових продуктів та санітарного благополуччя населення, удосконалення української нормативно-правової бази у галузі безпечності продуктів харчування та ветеринарії. Також учасники зустрічі проаналізували використання програмного забезпечення в роботі Служби та перспективи його удосконалення з метою відповідності європейським вимогам.

Читайте також: Україна погодила 19 форм міжнародних ветеринарних сертифікатів на експорт

Учасники зустрічі домовилися посилити прямий зв'язок між Держпродспоживслужбою та Світовою організацією охорони здоров'я, запровадити систематичні зустрічі із актуальних питань.

Участь у заході взяли голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, представник ВООЗ та Глава Бюро ВООЗ в Україні доктор Марте Еверард, координатор програм розвитку ФАО (Україна) Михайло Малков та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-