Полтавський дослідний механічний завод продадуть за борги - OpenMarket

Полтавський дослідний механічний завод продадуть за борги - OpenMarket

Укрінформ
Торговельний майданчик OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) оголосив про продаж за борги Полтавського дослідного механічного заводу.

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі  OpenMarket.

"OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає за борги Полтавський дослідний механічний завод за 27,8 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Сфера діяльності публічного акціонерного товариства "Полтавський дослідний механічний завод": виготовлення запчастин для всіх видів техніки; відновлення зношених запчастин або покращення технічних характеристик виробів (підвищення їх зносо- та корозійної стійкості) методом надзвукового газотермічного напилення.

Історія Полтавського дослідного механічного заводу веде свій відлік з 14 червня 1944 року. За період свого існування підприємство освоїло виробництво виробів для систем вентиляції: верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок для санітарно-технічних систем, а також продукції з чавунного лиття.

Читайте також: OpenMarket запускає "голландські" аукціони для реалізації банківських активів

Завод виготовляє широкий асортимент запчастин до компресорів (КТ і ПК), верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок, відновлює зношені запчастини методом надзвукового газотермічного напилення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-