Дирекція ОПЗ погрожує судом через затримку танкерів із аміаком

Дирекція ОПЗ погрожує судом через затримку танкерів із аміаком

Укрінформ
Дирекція Одеського припортового заводу позиватиметься до винуватців інциденту, пов'язаного з багатогодинною затримкою в порту "Южний" двох норвезьких LPG-танкерів "Clipper Mars" та "Clipper Venus" з 80 тисячами тонн аміаку на борту.

Про це перший заступник директора ОПЗ Микола Щуріков повідомив у Facebook.

"Сьогоднішня зустріч голови Адміністрації морських портів України Райвіса Верцкаганса з міністром екології та природних ресурсів Остапом Семераком завершується так: держінспектор не підписує документи на випуск суден з порту "Южний". Оскільки не може зрозуміти, на кого він має виписати протокол про порушення (правил при перекачуванні скрапленого аміаку при завантаженні танкерів - ред.), хоча інспектору надали дані відповідальних за це. У тому числі й мої як першого заступника директора ОПЗ", - зазначив Щуриков і додав, що чекає підписання цього протоколу і сподівається на випуск танкерів з акваторії порту.

Читайте також: В екоінспекції пояснили, чому в порту "Южний" заблоковані танкери з аміаком

Як повідомлялося, двом LPG-танкерам "Clipper Mars" та "Clipper Venus" з 80 тисячами тонн аміаку на борту, які заблоковані у порту "Южний" Держекоінспекцією Північно-Західного регіону Чорного моря, митники не дозволяють вихід у рейс через неврегульованість інциденту, що виник три дні тому між держінспектором Олегом Овсянком та дирекцією Одеського припортового заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-