Гройсман заявив, що 2018-й стане роком якісного прориву в агросекторі

Гройсман заявив, що 2018-й стане роком якісного прориву в агросекторі

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний в тому, що 2018 рік стане роком якісного прориву в агросекторі.

Про це він сказав під час зустрічі з колективом одного з переробних підприємств Тернопільської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього року ми будемо мати інструменти для якісного прориву в агросфері. Причому рішення вже ухвалені», - сказав Гройсман.

За його словами, йдеться про програми прямої підтримки фермерів, компенсації вартості будівництва нових молочно-товарних ферм та здешевлення кредитів на таке будівництво, компенсації вартості сільськогосподарського обладнання вітчизняного виробництва, а також розстрочки по сплаті ПДВ при імпорті унікального обладнання та технологічних ліній.

«Так буде цього року. Це дасть можливість швидко нарощувати поголів’я, обсяги виробництва. Інтерес (до цих програм - ред.) є”, - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсману показали робочі цехи Тернопільського молокозаводу

За його словами, завдання – піднімати економіку та створювати нові підприємства. Це стосується всіх сфер. "Приміром, сьогодні ми велику увагу приділяємо також будівництву доріг. Але говоримо про те, що головне завдання – не просто будувати дороги, а будувати Україну», - наголосив Глава уряду.

Як повідомляв Укрінформ, 26 січня Прем'єр-міністр України здійснює робочу поїздку в Тернопільську область.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-