У Банкнотно-монетного двору за результатами конкурсу з'явився гендиректор - НБУ

У Банкнотно-монетного двору за результатами конкурсу з'явився гендиректор - НБУ

Укрінформ
За результатами відкритого відбору на вакантну посаду генерального директора Банкнотно-монетного двору Національного банку України з 23 січня 2018 року призначений Володимир Баглай.

Про це повідомляє прес-служба НБУ

«Володимир Баглай працює на Банкнотно-монетному дворі вже вісім років. Він досконало знає усі етапи цього складного виробничого процесу та усі сторони цього підприємства "з середини", розуміє важливість дотримання високих стандартів якості продукції. Упевнений, що професіоналізм, досвід численних міжнародних переговорів та бездоганна ділова репутація Володимира Баглая сприятимуть його ефективній роботі на цій відповідальній посаді», - зазначив в. о. голови Національного банку України Яків Смолій.

За словами Смолія, одними з головних пріоритетів у діяльності новопризначеного керівника стане закріплення позицій Банкнотно-монетного двору на світовому ринку виробництва захищеного паперу та грошових знаків.

Читайте також: Нацбанк зміцнив гривню до 28,86

До призначення з листопада 2017 року Володимир Баглай виконував обов'язки генерального директора Банкнотно-монетного двору Національного банку України, з жовтня 2015 року - працював першим заступником керівника цього підприємства. Загалом він працює на Банкнотно-монетному дворі Національного банку України з 2009 року, побудувавши успішну професійну кар'єру від інженера-технолога до першого заступника і виконуючого обов'язки генерального директора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-