Укрзалізниця торік сплатила понад 17 мільярдів податків і зборів - Кравцов

Укрзалізниця торік сплатила понад 17 мільярдів податків і зборів - Кравцов

Укрінформ
ПАТ "Українська залізниця" у 2017 році сплатила майже 17,5 млрд грн податків та зборів до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів, що на 2,5 млрд грн більше показників 2016 року. 

Про це повідомив у Twitter в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. 

"Зокрема, до державного бюджету сплачено 6,6 млрд грн, до місцевих бюджетів – майже 5,2 млрд грн та єдиного соціального внеску сплачено 5,6 млрд грн. У 2016 році Укрзалізниця сплатила 15 млрд грн податків та обов’язкових платежів", - повідомив керівник відомства. 

Кравцов переконаний, що Укрзалізниця і надалі залишатиметься одним із найбільших платників податків в Україні. 

Читайте також: На Старий Новий рік та Водохреще Києвом курсуватиме ретропоїзд

"Укрзалізниця як компанія у своїй новій якості має передусім орієнтуватися на комерційну ефективність та фінансовий результат. Зароблені кошти, у свою чергу, мають спрямовуватись на розвиток та модернізацію компанії. Водночас ми пам’ятаємо про свою соціальну відповідальність і надалі залишатимемося серед найбільших донорів державного бюджету та Пенсійного фонду", - розповів очільник Укрзалізниці.

Також керівник галузі повідомив, що у 2018 році компанія планує збільшити відрахування до бюджетів усіх рівнів. 

«У цьому році плануємо сплатити понад 18 млрд грн. Ми відмежовуємось від нав’язаної хибної тези, нібито товариство є гальмом розвитку країни. Маємо зробити все, щоб стати потужною ефективною компанію, що забезпечує потреби вітчизняної економіки», - резюмував Кравцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-