Суд ліквідував збанкрутілий автозавод у Кременчуці

Суд ліквідував збанкрутілий автозавод у Кременчуці

Укрінформ
Господарський суд Полтавської області затвердив звіт ліквідатора та ухвалив рішення ліквідувати "Кременчуцький автоскладальний завод" за підсумками проведення процедури банкрутства.

Відповідне рішення суду оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень.

"Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю "Кременчуцький автоскладальний завод". Ліквідувати Товариство з обмеженою відповідальністю "Кременчуцький автоскладальний завод", - йдеться у резулятивній частині рішення.

Зазначається, що, згідно з представленими ліквідатором документами інвентаризація підприємства не встановила наявність основних фондів, нематеріальних активів, капітальних і фінансових інвестицій, товарно-матеріальних цінностей, небезнадійної дебіторської заборгованості, цінних паперів або інших активів. Залишок коштів на рахунках підприємства-банкрута на момент інвентаризації становив 300,38 грн.

Читайте також: Фонд гарантування на рік продовжив ліквідацію банку «Велес»

Як відомо, "Кременчуцький автоскладальний завод" був заснований як спільне україно-російське підприємство в 1995 році. Підприємство спеціалізувалося на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійному та післягарантійному обслуговуванні автомобілів. Усього з дати свого заснування КрАСЗ випустив більше 140 тисяч автомобілів. У різний час підприємство випускало автомобілі різних брендів, серед яких ГАЗ, ВАЗ, Geely, SsangYong.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-