НБУ оновив порядок реєстрації платіжних систем

НБУ оновив порядок реєстрації платіжних систем

Укрінформ
Національний банк України оновив порядок реєстрації платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури.

Про це йдеться у постанові Правління Національного банку України від 21.12.2017 № 139 "Про затвердження Змін до Положення про порядок реєстрації платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури, повідомляє прес-служба НБУ.

«Постанова № 139 передбачає зміну підходів до процедури розгляду Національним банком документів платіжних організацій платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури», - йдеться в повідомленні.

Постанова також передбачає доповнення переліку документів, які подаються до Національного банку для отримання дозвільних документів анкетою, яка передбачає розкриття інформації про заявника, його фінансовий стан, фінансові зобов'язання, ділову репутацію; інформацію про керівників юридичної особи, відносини заявника з іншими особами. 

Читайте також: Нацбанк знизив гривню до 28,07

Документом закріплена можливість сумісності платіжних систем: двох внутрішньодержавних платіжних систем, міжнародної платіжної системи-резидента з міжнародною платіжною системою-резидентом/нерезидентом, внутрішньодержавної платіжної системи-резидентом з міжнародною платіжною системою-резидентом (за умови, що переказ коштів за участю цих систем здійснюється виключно на території України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-