Енергетична галузь є основою економіки та промисловості - Гройсман

Енергетична галузь є основою економіки та промисловості - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав українських енергетиків з професійним святом та подякував їм за високий професіоналізм і злагоджену роботу.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

"Висловлюю подяку усім працівникам енергетичної сфери за високий професіоналізм і злагоджену роботу, результати якої впливають на національну економіку. Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться здійснити задумане і досягнути справжньої енергонезалежності для України", - йдеться у привітанні.

Гройсман наголосив, що енергетична галузь є основою економіки та промисловості, адже для будь-якого виробництва необхідні енергетичні ресурси.

"Стратегічне завдання Уряду – зробити Україну енергонезалежною країною, яка не лише здатна повністю забезпечити себе енергоресурсами, а й експортувати їх. Для цього ми повинні наростити видобування природного газу, здійснити глибокі структурні перетворення в енергетичній сфері, модернізувати інфраструктуру та промисловість. Тому від діяльності енергетиків залежить багато: подальший економічний поступ, розвиток промисловості, національна безпека держави і щоденний комфорт громадян", - зауважує Прем'єр.

Читайте також: Перші особи держави привітали дипломатів з професійним святом

За його словами, енергетичний сектор України виконує масштабні та складні завдання – реалізується ряд надзвичайно важливих проектів, спрямованих на реформування, розбудову вітчизняної енергетичної галузі та забезпечення інтеграції об’єднаної енергетичної системи України до енергетичної системи країн Європейського Союзу.

В Україні 22 грудня відзначають День енергетика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-