У наступному році з ринку можуть піти деякі банки - Фонд гарантування

У наступному році з ринку можуть піти деякі банки - Фонд гарантування

Укрінформ
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб(ФГВФО) не виключають, що в 2018 році з ринку можуть піти окремі невеликі банки, а також висловив побоювання з приводу роботи російських банків.

Про це під час підсумкової щорічної прес-конференції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб сказав його директор-розпорядник Костянтин Ворушилін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Скільки банків піде з ринку наступного року, то це треба запитати у НБУ. Цілком можливо, що підуть маленькі банки. У нас є нерозуміння і побоювання з приводу роботи російських банків", - сказав Ворушилін.

Він відзначив, що серед російських банків є банки, які потихеньку згортають свою діяльність, але також і ті, хто продовжує активно працювати.

Читайте також: ПриватБанк треба продати якомога швидше - директор Фонду гарантування

Як повідомляв Укрінформ, на брифінгу щодо звіту про фінансову стабільність заступник голови НБУ Катерина Рожкова сказала, що в Національному банку не очікують у 2018 році жодних стресів у самій банківській системі, проте не виключають, що деякі невеликі банки, все-таки можуть піти з ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-