Рейтинг клієнтів в Україні Uber оцінив у 4,898 за 5-бальною системою

Рейтинг клієнтів в Україні Uber оцінив у 4,898 за 5-бальною системою

Укрінформ
У міжнародному сервісі виклику таксі Uber підрахували середній користувацький рейтинг у різних країнах. Середній рейтинг пасажира Uber у Україні становить 4,898 за 5-бальною системою.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії, переданому в розпорядження Укрінформу.

"19 грудня 2017 року Міжнародна технологічна компанія Uber проаналізувала інформацію про користувачів додатка в Україні і світі і підрахувала середній користувацький рейтинг у різних країнах. Так, середній рейтинг пасажира Uber в Україні становить 4,898 за 5-бальною системою", - йдеться в повідомленні.

За даними компанії, рейтинг пасажирів Uber в країнах, де працює сервіс, перевищує 4,6 бала. Найвищий середній рейтинг, за статистикою Uber, мають користувачі з Естонії і Литви (4,956), найнижчий показник - у Бангладеш (4,627). Для порівняння, рейтинг пасажира в Білорусі становить 4,94; Польщі - 4,93; США - 4,894; Німеччині - 4,879; Франції - 4,804. 

Читайте також: Uber підвищив тарифи в Україні

Рейтинг користувача є середнім балом усіх виставлених йому оцінок водіями-партнерами. При отриманні замовлення не лише користувач бачить рейтинг водія, а й водій - користувача. Щоб дізнатися про свій рейтинг пасажира у додатку Uber, необхідно: зайти у додаток Uber на своєму смартфоні, обрати бокове меню (вгорі ліворуч) - цифра під вашим ім'ям і є ваш рейтинг пасажира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-