Переваги вільної торгівлі з Україною обговорять на семінарі у Ванкувері

Переваги вільної торгівлі з Україною обговорять на семінарі у Ванкувері

Укрінформ
У Ванкувері, найбільшому місті тихоокеанського узбережжя Канади, пройде семінар, присвячений обговоренню переваг Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, співорганізаторами заходу виступають посольство України в Канаді та Канадсько-українська торговельна палата.

Вступне слово на семінарі виголосить посол України в Канаді Андрій Шевченко, а серед панелістів під час подальшого обговорення будуть директор департаменту Східної Європи та Євразії МЗС Канади Кевін Рекс, президент Канадсько-української торговельної палати Зенон Потічний та інші експерти.

Захід буде продовженням серії семінарів під загальною назвою «CUFTA: Відкриваючи двері канадському бізнесу в Україні», що вже відбулися у Торонто, Оттаві, Монреалі, Вінніпезі, Калгарі та Едмонтоні.

Читайте також: Вільна торгівля: Україна та Ізраїль можуть дописати угоду до кінця року

Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною набула чинності 1 серпня цього року. Канада негайно скасувала 98% мит на українські товари, які продаватимуться до Канади. Для канадських товарів одразу скасовується 72% мит, а упродовж 7 років безмитний експорт виросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель. Окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-