Парубій розповів, як залучити інвестиції в Карпати

Парубій розповів, як залучити інвестиції в Карпати

Укрінформ
Прикордонне співробітництво і максимально відкритий кордон зможуть дати поштовх для інвестицій в регіон.

На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, перебуваючи у суботу з робочим візитом на Львівщині, де взяв участь у заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування та 10-річчя Асоціації "Єврорегіон: Карпати - Україна", повідомляє офіційний веб-портал ВР.

"Я переконаний, що прикордонне співробітництво і максимально відкритий кордон зможуть дати поштовх для інвестицій в регіон і підвищити потенціал для розвитку туризму в наших Карпатах", - сказав Парубій.

Він наголосив на необхідності максимальної підтримки карпатського регіону, адже це дасть змогу і основу виділяти необхідне фінансування для розвитку краю.

Читайте також: Парубій анонсував розгляд закону про реінтеграцію Донбасу

Глава парламенту підкреслив, що прикордонне співробітництво зможе дати серйозний поштовх "як для розвитку регіону, так і для збереження його особливого колориту".

"Маємо зробити Карпатський регіон регіоном розвитку туризму, розвитку відновлювальних джерел енергії, нових умов ведення бізнесу, розвитку ремесел, захисту навколишнього середовища", - підкреслив він, додавши, що такий напрямок роботи дозволить залучати не лише кошти державного і місцевого бюджетів, а й кошти інвесторів.

Парубій вручив нагороди за вагомий особистий внесок в утвердження засад місцевого самоврядування, соціально-активний розвиток територіальних громад, активну громадську діяльність і сумлінну працю кращим представникам місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-