Європейська Бізнес Асоціація готова інформувати СБУ про порушення у бізнесі

Європейська Бізнес Асоціація готова інформувати СБУ про порушення у бізнесі

Укрінформ
Проблемні для підприємців питання, пов'язані з ефективністю боротьби правоохоронців з «сірим» ринком, обговорили під час зустрічі голови СБУ Василя Грицака з керівниками Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА).

Про це йдеться у повідомленні СБУ

«Служба у межах своєї компетенції докладатиме всіх зусиль з практичного забезпечення прав і гарантій для ведення прозорого бізнесу», -  сказав Грицак.

Представники ЄБА зазначили, що підтримують Службу в боротьбі з російською агресією та готові надавати всю можливу підтримку. Керівництво ЄБА також прийняло рішення інформувати СБУ про відомі їм правопорушення у бізнес-середовищі та закликає партнерські компанії співпрацювати зі Службою задля досягнення спільного результату. 

Вирішення проблемних питань за домовленістю сторін відбуватиметься через безпосередні контакти. «Ми мали налагодити цей відвертий діалог раніше, щоб остаточно зняти всі непорозуміння», - підкреслив голова СБУ.

Читайте також: Держспоживслужба рідше буде перевіряти бізнес з питань ціноутворення - Кабмін

Це чергова зустріч очільника СБУ з представниками бізнес-спільноти для обговорення питань прозорості в роботі Служби. У вересні цього року було підписано меморандум про співпрацю з бізнес-омбудсменом, а на середину грудня заплановано підписання меморандумів про співпрацю з Американською торгово-промисловою палатою та Спілкою українських підприємців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-