Президент пропонує продовжити мораторій на перевірку підприємців

Президент пропонує продовжити мораторій на перевірку підприємців

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає за доцільне продовжити мораторій на перевірку державними органами малого і середнього бізнесу.

Про це він сказав у п'ятницю під час Форуму бізнес-асоціацій у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я впевнений, що ми разом з Прем'єр-міністром, Кабінетом міністрів на малий і середній бізнес мораторій на перевірки продовжимо. Принаймні я пропоную проаналізувати це", - заявив Президент.

Він нагадав, що чинний мораторій на здійснення перевірок бізнесу контролюючими органами припиняє свою дію з 1 січня 2018 року. І нині, за його словами, необхідно активізувати реформування контролюючих органів.

"Реформування органів (контролюючих - ред.) не завершено, і полчища працівників контролюючих органів, не тільки силовиків, зараз на низькому старті, чекають, коли цей мораторій завершиться. Вони втомилися без роботи, зголодніли за хабарами", - підкреслив Глава держави.

Читайте також: Порошенко каже, що законопроект про "фінансову поліцію" дошліфовують

Однак, за його словами, керівники силових структур разом з Президентом і урядом чітко стоять на позиції, щоб зменшити тиск на бізнес. "Ми тоді обіцяли вам, що в дуже короткий термін зробимо все можливе, щоб припинити процедуру проведення необгрунтованих, незаконних і, я переконаний, непотрібних державі обшуків. Я і Прем'єр-міністр, і голова СБУ, і генпрокурор, і голова Нацполіції - це позиція всіх силових органів, що тиск треба зменшити", - сказав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-