Зубко: Енергоефективність - шлях до якісних послуг за справедливою ціною

Зубко: Енергоефективність - шлях до якісних послуг за справедливою ціною

Укрінформ
Український споживач зможе отримати якісну послугу за справедливою ціною за умови підвищення енергоефективності у країні.

Про це на українському форумі з відновлювальної енергетики сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Яким чином надати українцю якісну послугу за справедливою ціною? Це питання пов'язане не тільки з житловим чи промисловим сектором, але й енергоефективністю країни", - сказав Зубко.

Він зазначив, що цього року уже було зроблено прорив у законодавстві, що стосується енергоефективності. Разом з тим, ще необхідно ухвалити закон про енергоефективність будівель.

"Нам потрібно продовжувати роботу", - зазначив Зубко.

Читайте також: Данія й надалі підтримуватиме проекти енергозбереження в Україні - посол

Він наголосив, що державна програма з надання "теплих" кредитів та впровадження Фонду енергоефективності продовжиться у наступному році.

"Також працює програма IQ енерджі (Європейського банку реконструкції та розвитку - ред.), ми також отримали інформацію про можливість фінансування муніципального сектору додатковими 100 млн євро від ЄБРР", - розповів Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-