Укрзалізниця: На маріупольському напрямку кількість вантажних поїздів збільшили до 21

Укрзалізниця: На маріупольському напрямку кількість вантажних поїздів збільшили до 21

Укрінформ
На ділянці Пологи - Комиш-Зоря маріупольського напрямку збільшено кількість вантажних поїздів до 21.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця"

"Збільшення пропускної спроможності на ділянці Пологи – Комиш-Зоря та кількості локомотивів, задіяних у перевізному процесі, дозволило щодобово пропускати на маріупольському напрямку 21 вантажний поїзд, тоді як раніше було лише 18 поїздів за добу", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що залізничники виконують свої зобов’язання перед металургами щодо пропуску поїздів на маріупольському напрямку. Для збільшення обсягів перевезень залізничники в жовтні уклали додаткову, сьому приймально-відправну колію та два стрілочні переводи на стиковій станції Комиш-Зоря, що розширило можливості підвезення та здачі поїздів.

«Збільшення кількості вантажних поїздів на маріупольському напрямку – це одне з зобов’язань, яке взяла на себе Укрзалізниця в ході переговорів з учасниками ринку щодо необхідності індексації тарифів на вантажоперевезення», – зауважив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Читайте також: В Україні може з'явитись швидкісна євроколія Київ-Одеса

Колійні роботи на станції Комиш-Зоря проводилися в рамках реалізації першого етапу інвестиційного проекту з реконструкції ділянки Пологи – Комиш-Зоря, спрямованого на підвищення пропускної спроможності маріупольського напрямку.

За інформацією прес-служби, для підвищення пропускної спроможності ділянки Пологи – Комиш-Зоря в 2016-2017 роках на Придніпровській залізниці виконали капітальний ремонт шести колій та п’яти стрілочних переводів по станції Пологи, середній ремонт 14,3 км колії на перегоні Магедове – Комиш-Зоря, замінили новими майже 2,8 км рейок на перегонах Магедове – Комиш-Зоря, Пологи – Гусарка та Гусарка – Магедове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-