Порошенко про ремонт доріг: Усе в рамках ProZorro

Порошенко про ремонт доріг: Усе в рамках ProZorro

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що плани з ремонту та будівництва доріг в Україні є дуже амбітними, але все відбувається у рамках тендерів та ефективної економії державних коштів.

Про це він заявив, спілкуючись із співробітниками Укравтодору під час огляду відремонтованої ділянки дороги Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя у ході робочого візиту до Дніпра, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Плани, які ми будували на 2016, 2017 роки, і напрямки на 2018 рік є надзвичайно амбітні, усі процедури відбуваються у рамках тендерів, у рамках ProZorro, ефективно економляться кошти державного бюджету, і я хотів би сказати — це наша спільна робота, яка дозволяє нам впевнено дивитися у майбутнє”, - зазначив глава держави.

Читайте також: Порошенко на Дніпропетровщині оглядає відремонтовану дорогу

За його словами, наразі гроші вкладаються в ремонт і будівництво доріг не лише з точки зору полегшення транспортного сполучення, але й задля розвитку бізнесу вздовж доріг, розвитку інфраструктури, туризму тощо.

Порошенко також подякував працівникам Укравтодору “за дуже якісну й ефективну роботу” і додав, що серед позитивів, які люди найчастіше відмічають, останнім часом є саме дорожнє будівництво по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-