Директор з юридичних питань Нафтогазу увійшов до рейтингу кращих юристів

Директор з юридичних питань Нафтогазу увійшов до рейтингу кращих юристів

Укрінформ
Директор з юридичних питань НАК "Нафтогаз України" Ярослав Теклюк увійшов до рейтингу кращих юристів Центральної та Східної Європи, опублікованого міжнародним виданням The Legal 500, завдяки успішній арбітражній справі проти Газпрому. 

Про це повідомили у прес-службі Нафтогазу.

"Директор з юридичних питань групи Нафтогаз Ярослав Теклюк увійшов до рейтингу кращих юрисконсультів (керівників корпоративних юридичних служб), опублікованого міжнародним виданням The Legal 500", - йдеться у повідомленні.

Компанія зазначає, що Теклюк був включений до рейтингу завдяки успішній арбітражній справі проти ПАТ «Газпром». Також експерти відзначили його вклад у підписання кредитної угоди з Міжнародним банком реконструкції та розвитку на 478 млн євро для закупівлі газу в європейських країнах, зазначили у Нафтогазі.

Читайте також: Після реструктуризації борг перед Нафтогазом скоротиться на 6 мільярдів - Зубко

The Legal 500 – одне з найстаріших та найбільш авторитетних юридичних видань у світі. Тhe Legal 500 представляє широкий аналіз юридичного ринку більш як у 100 країнах світу. Результати досліджень грунтуються на анкетуванні юридичних фірм, інтерв'ю з клієнтами та представниками компаній-лідерів з надання юридичних послуг.

Фото: yur-gazeta.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-