Цьогоріч в Ощадбанку рекордний приріст депозитів - майже на 10 мільярдів

Цьогоріч в Ощадбанку рекордний приріст депозитів - майже на 10 мільярдів

Укрінформ
Портфель строкових депозитів фізосіб в "Ощадбанку України" збільшився за 9 місяців поточного року на 9,6 млрд грн. 

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі банку.

"Відповідно до «Огляду банківського сектора» Національного банку України Ощадбанк упевнено зберігає лідерство на ринку депозитів фізичних осіб. В огляді Нацбанк уточнює, що частка держбанків у депозитах фізичних осіб у третьому кварталі зросла на 0,4 п.п. При цьому приріст таких вкладів у третьому кварталі забезпечив саме Ощадбанк, тоді як інші держбанки скоротили частку по депозитах. Про це свідчить динаміка показників діяльності банку: протягом третього кварталу поточного року портфель строкових депозитів фізосіб збільшився на 4  млрд грн, за 9 місяців поточного року – на 9,6 млрд грн (з урахуванням курсових коливань)", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили в "Ощадбанку", це найкращий результат серед банків України, зокрема державних, що є безперечним свідченням довіри вкладників та позитивно впливає на стан ліквідності установи.

Читайте також: Ощадбанк у першому півріччі наростив сплату податків на 9% - до 1,2 мільярда

При цьому одним із факторів, який впливає на зростання депозитної бази, називається державний статус Ощадбанку та державні гарантії щодо збереження коштів. Крім цього, Ощадбанк швидко змінюється – активно розширюється функціонал дистанційних каналів обслуговування «Ощад 24/7», впроваджуються оновлені бізнес-процеси, по всій країні відкриваються відділення нового формату – банківські установи, обладнані згідно з сучасними світовими стандартами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-