Позичальникам

Позичальникам "Михайлівського" пропонують нові умови реструктуризації боргів

Укрінформ
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб запропонували позичальникам банку "Михайлівський" нові умови реструктуризації кредитної заборгованості.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, рішенням виконавчої дирекції від 26 жовтня 2017 року, погодив внесення тимчасових змін в раніше затверджені умови реструктуризації кредитної заборгованості за всіма споживчими бланковими кредитами/овердрафтами, наданими ПАТ "Банк Михайлівський". Таке рішення стало черговим кроком у послідовній роботі Фонду зі створення найбільш сприятливих умов для позичальників ПАТ "Банк Михайлівський", - йдеться в повідомленні.

Так, зокрема: на період з 3 листопада 2017 р. по 31 грудня 2017 р. запроваджується єдина процентна ставка як за строковою, так і за простроченою заборгованістю в розмірі 0,1% на місяць (1,2% річних), а на період з 1 січня 2018 р. по 31 березня 2018 р.  - 0,1% на місяць (1,2% річних) за строковою заборгованістю та в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за простроченою. У Фонді гарантування зазначають, що з 1 квітня 2018 р. буде відновлено Умови реструктуризації, які діяли до внесення змін, а саме 3% на місяць (36% річних) за строковою та 5% на місяць (60% річних) за простроченою заборгованістю.

Читайте також: Справа на 500 мільйонів: п'ятеро з банку "Михайлівський" отримали підозри

Як повідомлялося, навесні поточного року було затверджено Умови реструктуризації кредитної заборгованості фізичних осіб за всіма споживчими бланковими кредитами/овердрафтами, наданими ПАТ "Банк Михайлівський". З моменту запровадження Умов реструктуризації і до 1 жовтня 2017 р. за більш ніж 43,6 тис. кредитних договорів була здійснена оплата, що є підтвердженням акцептування позичальниками умов реструктуризації, а понад 5,6 тис. позичальників протягом квітня-вересня поточного року повністю виконали свої зобов'язання перед банком.

Крім того, усі платежі, сплачені позичальниками банку на рахунки в банку "Михайлівський" до моменту запровадження реструктуризації, також були зараховані на погашення  заборгованості та враховані при нарахуванні відсотків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-