Гройсман: На наступний рік передбачено понад 40 мільярдів на будівництво доріг

Гройсман: На наступний рік передбачено понад 40 мільярдів на будівництво доріг

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав автомобілістів і дорожників з професійним святом.

Текст привітання оприлюднений на Урядовому порталі.

«Для успішного функціонування економіки будь-якої країни необхідна широка мережа якісних автомобільних шляхів та розвинутої транспортної інфраструктури. Поєднуючи різні регіони, здійснюючи доставку вантажів і пасажирські перевезення, автомобілісти і дорожники забезпечують базові економічні процеси, без яких неможливий подальший поступ будь-якого національного господарства», - зазначив Гройсман.

За його словами, в умовах запровадження секторальних реформ і реорганізації в багатьох сферах економіки та суспільства, вимоги до дорожньо-транспортної галузі зростають. Для подальшого розвитку і позитивних змін необхідно змінювати транспортну інфраструктуру, модернізувати систему вантажного та пасажирського транспорту. Розуміючи це, уряд розглядає капітальний ремонт і будівництво доріг як один з пріоритетів у коротко- та середньостроковій перспективі. «Саме тому в проекті бюджету на наступний рік передбачено понад 40 мільярдів гривень на ремонт і будівництво доріг. Впевнений, що через кілька років результати цієї роботи будуть помітні кожному українцеві», - підкреслив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Децентралізація влади в Україні: з’явилися гроші і нові керівники

З нагоди професійного свята він побажав всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства міцного здоров’я та матеріального достатку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-