Авіакомпанія Swiss повернеться в Україну в 2018 році

Авіакомпанія Swiss повернеться в Україну в 2018 році

Укрінформ
Швейцарська авіакомпанія Swiss відновлює польоти в Україну з 26 березня 2018 року.

Про це пише avianews.com.

"Швейцарська авіакомпанія Swiss оголосила про відновлення польотів в Україну з 26 березня 2018 року. Цього дня авіакомпанія виконає перший рейс Цюріх-Київ після чотирирічної перерви. Польоти за маршрутом будуть виконуватися чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і суботах", - йдеться в повідомленні.

Детальний розклад на даний момент поки не опубліковано, продаж квитків розпочнеться з 25 жовтня 2017 року.

Як нагадує ресурс, авіакомпанія літала з Цюріха в столичний аеропорт "Бориспіль" з жовтня 2013 по жовтень 2014 року. Рейси в Київ були закриті у зв'язку з економічними причинами, оскільки "розвиток бізнесу на маршруті не виправдав очікувань", заявили тоді в авіакомпанії.

Читайте також: У Жулянах з'явилися автомати для самостійної реєстрації на рейс

Авіакомпанія Swiss входить до групи Lufthansa. Наголошується, що відновлення польотів Swiss в Україну збільшить для київських пасажирів кількість варіантів стикувань на шляху в Європу і Америку в рамках Lufthansa group, в яку входять Lufthansa і Austrian Airlines, які літають в Україну.

Зараз пасажир може купити квиток зі стикуванням, приміром, у Мюнхені чи Франкфурті по дорозі в одну сторону і зі стикуванням у Відні на шляху в інший бік. З 26 березня 2018 року для планування подорожей стануть доступні стикування через Цюріх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-