Податкова міліція вилучила підробленого пального на понад 6,5 мільйона

Податкова міліція вилучила підробленого пального на понад 6,5 мільйона

Укрінформ
За результатами обшуків низки АЗС та нафтобази співробітники податкової міліції у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури вилучили пального на суму понад 6,5 млн грн.

Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан у Facebook. 

«В рамках проведення операції «Акциз-2017» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204 КК України встановлено, що одне з підприємств, зареєстроване в м. Дніпрі, реалізує на території Запорізької та Дніпропетровської областей пальне, яке не відповідає вимогам ДСТУ та виготовлене з порушенням встановленого порядку шляхом змішування низькоякісних нафтопродуктів та речовин, які наближають хімічний склад суміші до автомобільних бензинів марки А-92, А-95 та ДП», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна і Швейцарія планують зміни до угоди про уникнення подвійного оподаткування

За результатами обшуків, проведених на 3 АЗС, розташованих у м. Запоріжжі та Запорізькій області, а також нафтобази у м. Дніпрі, вилучено та взято під охорону податкової міліції майже 252 тис. літрів бензину марки А-92, А-95 та дизельного пального вартістю більше 6,5 млн грн, 3 автомобілі на суму 3 млн грн, якими перевозили ПММ, комп'ютерну техніку, чорнові записи, а також документацію щодо придбання ПММ та домішок тощо.

Проводиться подальша перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-