Авто “секонд хенд” в Україні: ТОП-3 найпопулярніших

Авто “секонд хенд” в Україні: ТОП-3 найпопулярніших

Укрінформ
На первинному автомобільному ринку України у вересні було зареєстровано 13176 легкових автомобілів, з яких 5336 автомобілів вже були в експлуатації.

Такі дані оприлюднила асоціація «Укравтопром».

"Кількість первинних реєстрацій автомобілів з пробігом майже вдвічі перевищила результат річної давності, коли на такі автомобілі вже діяли знижені акцизи. Частка б/в автомобілів на вересневому ринку становить 40 відсотків", - зазначили в Асоціації.

Читайте також: У Раді заявляють, що власники авто на єврономерах не бажають компромісу

Лідером первинного ринку вживаних авто став Renault, який показав результат 1000 первинних реєстрацій, що становить 58% від загальної кількості зареєстрованих автомобілів цієї марки у вересні.

На друге місце опустився Volkswagen – було зареєстровано 974 автомобілі з пробігом, або 56% від загального обсягу цього бренду. На третій позиції закріпилася Skoda (592 шт.).

Читайте також: Канадські “беушні” авто ввозитимуть в Україну за нульовою ставкою

Нових і вживаних автомобілів цієї чеської марки у вересні було зареєстровано приблизно порівну.

Opel стабільно утримує четвертий рядок рейтингу з результатом 362 б/в авто, що становить 94% первинних реєстрацій марки за вересень.

Замикає п’ятірку лідерів Nissan – 268 б/в авто отримали українські номери, або 38% від загальних продажів марки.

Всього з початку року в Україні було поставлено на облік 38,5 тис. імпортованих вживаних легкових автомобілів, що в 5,7 раза більше, ніж за перші дев’ять місяців 2016 року.

У серпні на первинному ринку було зареєстровано 11783 легкових автомобілів, з яких 5185 шт. – імпортовані авто, що були в експлуатації. При цьому серпневі реєстрації авто з пробігом збільшились у 19 разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-