Поїзди Укрзалізниці продовжують подавати воду на пожежі до Калинівки

Поїзди Укрзалізниці продовжують подавати воду на пожежі до Калинівки

Укрінформ
Пожежні поїзди ПАТ "Укрзалізниця" продовжують подавати воду пожежним танкам до Калинівки Вінницької області.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

"Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на військових складах на Вінниччині 27 вересня три пожежні поїзди з 10-ї ранку по черзі під’їжджали до військової частини та заправляли водою пожежні танки. Ще один наразі знаходиться в резерві на станції Козятин. Сьогодні пожежні поїзди продовжують подавати воду пожежним танкам", - йдеться у повідомленні.

Для локалізації пожежі та припинення подальшого поширення вогню у зв’язку з надзвичайною ситуацією на території військової частини поблизу Калинівки залучено 24 працівники особового складу 4 пожежних поїздів ПАТ "Укрзалізниця", а загалом – понад 50 працівників залізничної галузі. Особовий склад пожежних поїздів, які працюють в епіцентрі події, забезпечений бронежилетами та бронесферами. 

Читайте також: Одесу зі Львовом з'єднає нічний експрес

У гасінні пожежі взяли участь пожежні поїзди станцій Козятин, Жмеринка та Гречани. Залучено також для резерву пожежний поїзд станції Фастів.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня в Калинівці на складах озброєння спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл евакуйовано близько 30 тисяч людей. Рятувальники також ліквідовували займання 4 житлових будинків внаслідок влучення боєприпасів. 

За фактом здійснення диверсії на території військової частини, дислокованої в Калинівці Вінницької області, військова прокуратура Центрального регіону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального кодексу (диверсія).

Станом на 7 годину 28 вересня на території військового складу спостерігається поодинока детонація боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-