Цьогоріч Укрзалізниця планує виконати капремонт 19 пасажирських локомотивів - Кравцов

Цьогоріч Укрзалізниця планує виконати капремонт 19 пасажирських локомотивів - Кравцов

Укрінформ
Цього року заплановано виконати капітальний ремонт 19 пасажирських локомотивів, повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. 

Як повідомляє прес-служба УЗ, електровози трьох серій, які обслуговує це депо: ЧС4, ЧС8 та ДС3, забезпечують перевезення на таких напрямках, як Київ-Ворожба, Київ - Шостка, Київ - Долинська, Київ-Ковель, Київ-Одеса, Київ-Львів, Київ - П’ятихатки, Київ-Харків, Київ-Хмельницький та Київ-Тернопіль. У депо понад 800 працівників за рік виконують більше тисячі ремонтів тягового рухомого складу.

Читайте також: Омелян: Deutsche Bahn уже давно чекає на співпрацю з Укрзалізницею

Кравцов розповів, що для забезпечення перевезення пасажирів наразі товариство збільшило обсяги ремонтів локомотивів для продовження частині з них терміну служби. Він зазначив, що у зв’язку зі збільшенням інцидентів з локомотивами, менеджмент посилив контроль за якістю виконання ремонтів та забезпеченням необхідними комплектуючими і запасними частинами.

«Машиністи, помічники машиністів та слюсарі з ремонту тягового рухомого складу – це представники наших основних професій, а також працівники, які забезпечують рух поїздів. Ми хочемо зберегти ці кадри та усвідомлюємо складний характер роботи. Правління товариства прийняло рішення заохочувати персонал, який забезпечує ключову функцію Укрзалізниці – перевезення.  Ми стимулюватимемо цих працівників та поліпшуватимемо умови їхньої праці», – сказав Кравцов.

Цього року заплановано виконати капітальний ремонт 19 пасажирських локомотивів, із яких 16 з подовженням терміну служби. Цей вид ремонту досить вартісний – для одного електровоза серії ЧС4 він обходиться близько 7,5 млн грн, а для одного електровоза серії ЧС8 – майже 10 млн грн.

Як повідомив Кравцов, збільшено обсяги ремонтів також вантажних локомотивів. «Загалом за неповні 9 місяців 2017 року Укрзалізниця різними видами відремонтувала вже стільки локомотивів вантажних та пасажирських, як за увесь минулий рік – 87 одиниць, в останні місяці року плануємо  відремонтувати ще більше 100 локомотивів, адже питання забезпечення тягою на сьогодні одне з найгостріших», – зазначив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця».

Він також зауважив, що завдяки інтенсифікації ремонтів локомотивів Укрзалізниці нині завантажені роботою афільовані підприємства товариства: Запорізький електровозоремонтний, Дніпропетровський тепловозоремонтний та Львівський локомотиворемонтний заводи, де виконуються капітальні ремонти тягового рухомого складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-