На Закарпатті стали асфальтні заводи. Москаль каже про саботаж з боку УЗ

На Закарпатті стали асфальтні заводи. Москаль каже про саботаж з боку УЗ

Укрінформ
Асфальтні заводи Закарпаття у вівторок, 19 вересня, припинили роботу, оскільки не отримують достатньо щебеню, який постачається з інших регіонів України.

Про це на своєму офіційному сайті повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Ситуація з відсутністю витратних матеріалів для виробництва асфальту на Закарпатті стала критичною. У вівторок (19.09) асфальтні заводи змушені були припинити роботу, оскільки не отримують щебінь з інших регіонів України через гострий дефіцит залізничних вагонів", - зазначив він.

Раніше голова Закарпатської ОДА звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням втрутитися в ситуацію й посприяти у забезпеченні області принаймні сотнею вагонів на день для продовження ремонту автодоріг.

Читайте також: "Укрзалізниця" автоматизує розподіл вантажних вагонів - Кравцов

"Що це за реформа «Укрзалізниці», якщо така потужна структура не може забезпечити елементарні транспортні перевезення з однієї області України в іншу? З початку року ми акумулювали сотні мільйонів гривень з «дорожнього експерименту» та інших джерел для ремонту доріг, запросили сюди різних підрядників, у тому числі іноземні компанії, які прокладають дороги за європейськими зразками, ці підрядники побудували власні асфальтні заводи, щоб оперативно виконувати роботу, і в результаті виробництво асфальту зупиняється через відсутність залізничних вагонів!" – обурюється Москаль.

На його думку така ситуація "дуже нагадує саботаж з боку «Укрзалізниці»".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-