У Мінсоцполітики розповіли, хто отримає монетизовану субсидію

У Мінсоцполітики розповіли, хто отримає монетизовану субсидію

Укрінформ
Близько 85% громадян, які мають право на монетизацію частини невикористаної субсидії, уже звернулися із заявами до органів соціального захисту населення, їм нараховано компенсацію на 1,1 млрд гривень.

Про це поінформував директор Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

“Станом на 1 вересня 2017 року до органів соціального захисту населення звернулись трохи більше 1,7 млн громадян, що складає 85% від усієї кількості людей, хто має право на монетизацію субсидій. Їм нараховано компенсацію на 1,1 млрд гривень”, - зазначив Музиченко.

За його словами, зараз йде процедура бюджетних зобов’язань для 1,7 млн громадян, наступний етап – виплата грошей.

Читайте також: На субсидії у бюджет-2018 закладають 55 мільярдів - Рева

Водночас посадовець нагадав, що максимальний розмір компенсації за зекономлений газ по субсидії становить близько 700 гривень, за зекономлену електроенергію - близько 135 гривень.

У Мінсоцполітики очікують, що наступного року система монетизації субсидій буде успішно продовжена і надалі матиме системний характер.

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня Кабінет міністрів продовжив до 1 листопада термін подачі заяв громадянами до органів соцзахисту населення щодо монетизації частини невикористаної субсидії на сплату ЖКП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-