Процедуру обрання нового глави Укрзалізниці перенесли на 20 вересня

Процедуру обрання нового глави Укрзалізниці перенесли на 20 вересня

Укрінформ
Номінаційний комітет переніс на 20 вересня визначення термінів початку процедури обрання нового голови правління ПАТ «Українська залізниця».

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян у коментарі журналістам у суботу, 16 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якби Балчун все це не зірвав спільно зі своїми прихильниками, то до кінця 2016 року в нас вже мало бути впроваджене повністю корпоративне управління Укрзалізниці, призначена наглядова рада. Мали бути призначені нормальні керівники структурних підрозділів, сформована нормальна нова структура вертикально-інтегрованої компанії. Цього всього зроблено не було. Зараз швидкість якась почалась. 20 вересня, сподіваюсь, що ми знову зустрінемось в рамках Номінаційного комітету, обговоримо питання із запуском процедури обрання нового керівника Укрзалізниці. Наскільки якісно це буде реалізовано та що буде з наглядовою радою – побачимо», - сказав Омелян.

Як повідомлялося, раніше міністр інфраструктури заявляв, що 1 вересня Номінаційний комітет Кабінету міністрів визначить терміни початку процедури обрання нового керівника та членів наглядової ради ПАТ "Українська залізниця".

Читайте також: Омелян: Втрати від корупції на Укрзалізниці - до 15 мільярдів щороку

Пізніше у Мінекономіки повідомили, що 1 вересня під час засідання Комітету з призначення керівників особливо важливих підприємств питання визначення термінів проведення конкурсів на посади в ПАТ "Українська залізниця" не розглядалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-