Омелян каже, що йому “оголосили” інформаційну війну

Омелян каже, що йому “оголосили” інформаційну війну

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян переконаний, що скандали у ЗМІ, пов'язані з його персоною, - кампанія, організована співвласниками Міжнародних авіаліній України та деякими високопосадовцями. 

Про це він заявив під час зустрічі з журналістами у суботу, 16 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"На мою думку, мета (інформаційної кампанії -ред.) дуже проста. Оскільки не вдається мене скомпрометувати у якихось корупційних схемах, вирішили просто "висмикувати" якісь факти, подавати їх, "приперчивши" всілякими домислами. В цьому конкретному випадку, безперечно, це співвласники компанії МАУ, в цьому випадку я підозрюю участь окремих високопосадових осіб України також, які зацікавлені в моїй дискредитації. Але це на їхній совісті, я вважаю, що я роблю правильно і переможу", - заявив Омелян

Як повідомлялося, у серпні 2017 року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян переривав відпустку на турецькому узбережжі для проведення переговорів з делегацією турецьких чиновників транспортної галузі щодо спільних інфраструктурних проектів. Зокрема, мова ніби-то йшла про розширення присутності на українському авіаринку Atlas Global.

На початку вересня урядовець опинився у центрі скандалу щодо покупки елітного авто Maybach Coupe вартістю в 2,7 мільйона євро. Жінка, котру звуть так само, як і дружину міністра, опинилася у списку майбутніх власників авто.

Читайте також: Омелян: Втрати від корупції на Укрзалізниці - до 15 мільярдів щороку

Нещодавно стало також відомо, що сім'я Омеляна взяла в оренду елітний котедж у своєї родички в селі Іванковичі під Києвом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-