МАУ відреагувала на арешт Boeing у справі ПриватБанку

МАУ відреагувала на арешт Boeing у справі ПриватБанку

Укрінформ
Ухвала Печерського суду Києва про арешт літака Boeing у справі про розкрадання коштів "ПриватБанку" ніяк не позначиться на роботі авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Про це LIGA.net заявили в МАУ.

"У ЗМІ була поширена інформація про визначення Печерського районного суду від 4 вересня 2017 року по справі щодо "ПриватБанку". Дане визначення не накладає обмежень на користування повітряними суднами, які експлуатує авіакомпанія для виконання своїх рейсів. Тому всі літаки зі флоту МАУ використовуються для виконання рейсів згідно із затвердженим розкладом. Крім того, МАУ не є стороною цього судового процесу і не може його коментувати", - сказано в повідомленні МАУ.

Зазначимо, що літак Boeing 767-300, який фігурує у визначенні суду, належить португальської компанії Pennylane - Comercio Internacional LDA, яка знаходиться в лізингу МАУ і використовується на далекомагістральних маршрутах.

Читайте також: Справа ПриватБанку: суд арештував Boeing і офіс "1+1"

Як повідомлялося раніше, у справі про розкрадання коштів з "ПриватБанку" заарештована будівля, яку орендує телерадіокомпанія "Студія 1+1, будівля заводу "Біола" у Дніпрі та  літак Boeing. За даними ЗМІ, кінцевим беніфіціаром компанії МАУ є бізнесмен Ігор Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-