Справа ПриватБанку: суд арештував Boeing і офіс

Справа ПриватБанку: суд арештував Boeing і офіс "1+1"

Укрінформ
Печерський райсуд Києва у справі розкрадання коштів із "ПриватБанку" наклав арешт на будівлю, яку орендує телеканал "1+1", а також на літак Boeing.

Відповідне рішення опубліковано у судовому реєстрі.

Як зазначається у рішенні суду, клопотання прокурора про арешт майна надійшло 1 вересня поточного року. При цьому Головне слідче управління Генпрокуратури порушило кримінальне провадження за фактом заволодіння службовими особами ПАТ КБ "ПриватБанк" чужим майном в особливо великих розмірах іще 13 листопада 2014 року.

"З матеріалів клопотання вбачається, що службові особи ПАТ КБ "ПриватБанк" шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 року вчинили заволодіння чужим майном, а саме державними коштами Національного банку України в сумі понад 19 млрд гривень, виділеними на рефінансування ПАТ КБ "ПриватБанк" в особливо великих розмірах", - йдеться у мотивувальній частині рішення суду.

Читайте також: У Нацбанку кажуть, що не намагалися виселити "1+1" з офісу

Слідчий суддя задовольнив клопотання прокурора та наклав арешт на приміщення ТОВ "Поділ Нерухомість" у Києві на вул. Фрунзе, 23, які орендує телеканал є "1+1", на будівлю заводу "Біола" у Дніпрі на вул. Береговій, 135, що належить ТОВ "Ерлан", та літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane - Comercio Internacional LDA). Крім того, суд заарештував земельні ділянки масиву "Золотий берег", які належать ТОВ "Хаджибей", в Овідіопольському районі Одеської області.

Арешт накладено також на приналежний ТОВ "Імме" будинок у Києві на проспекті Степана Бандери, 34 площею 6921 кв. м, нежитлові будинки в Дніпрі на вул. Чкалова, 27, котрі належать ТОВ "Акватера" і ТОВ "Арлан", та будинок торговельного павільйону в Одесі на вул. Космонавтів, 32.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-