За рік Ощадбанк планує підтримувати 2 мільйони підприємців

За рік Ощадбанк планує підтримувати 2 мільйони підприємців

Укрінформ
До кінця 2018 року Ощадбанк планує вивести на ринок малого бізнесу 2 млн підприємців.

Про це заявив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний 13 вересня під час презентації програми підтримки малого бізнесу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цей проект запроектований так, що ми бачитимемо динаміку процесу фактично кожен місяць. Кожен місяць - нова можливість. У результаті - 460 місць, 1300 відділень, 300 фінансових консультантів на кінець 2018 року повинні працювати в напрямку розбудови малого і середнього бізнесу в Україні і в Ощадному банку. Зараз стратегічна мета - до кінця 2018 року ТОП-3 на ринку малого і середнього бізнесу (серед українських банків у сегменті обслуговування малого бізнесу за розміром кредитного портфелю - ред.), а якщо брати загалом, то мета - 2 млн підприємців", - заявив Пишний.

Читайте також: Ощадбанк презентував програму підтримки малого бізнесу в Україні

За словами Пишного, в жовтні 2017 року проект з мікрокредитування малого бізнесу буде доступний для київських підприємців. А вже з 2018 року програма запрацює для всіх українських міст: у січні-квітні 2018 року - Львів, Одеса, Вінниця, Житомир; у червні- липні - Запоріжжя, Донецьк, Луганськ, Харків, Суми, Полтава, Чернігів; серпень - вересень - Дніпро, Херсон, Миколаїв, Кропивницький; жовтень - листопад - Черкаси, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ, а також на Волині та Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-