Гройсман анонсував прихід глобальних компаній на український ринок

Гройсман анонсував прихід глобальних компаній на український ринок

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в найближчі тижні або місяці в Україні почнуть працювати нові глобальні компанії.

Про це він розповів під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні Україна є достатньо цікавою для багатьох країн. Я думаю, що в найближчі тижні чи місяці ми почуємо про входження нових глобальних компаній в Україну працювати в нашій економіці”, - зазначив Гройсман.

Водночас він нагадав, що у вівторок, 12 вересня, Національна рада реформ розглянула урядовий законопроект про приватизацію, і запевнив, що завдяки приватизації низки держпідприємств вдасться залучити нові інвестиції в українську економіку.

“Це не та приватизація, яка була в 1990-х роках, коли всіх обвели навколо пальця, а це абсолютно публічний процес залучення інвестицій в нерентабельні, збиткові, недорозвинуті і корумповані державні підприємства”, - переконує Глава уряду.

Читайте також: Гройсман повідомив, як підняти рівень відносин фермер - влада

Водночас він не виключив, що окремі політики виступатимуть проти ухвалення відповідного законопроекту і будуть “постійно атакувати і нагнітати ситуацію, щоб не дати країні вирватися з прірви”.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під головуванням Президента України Петра Порошенка Національна рада реформ розглянула законопроект, спрямований на забезпечення прозорості і ефективності приватизації державних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-