Укрзалізниця успішно корпоратизує та модернізовує свої структури - Гройсман

Укрзалізниця успішно корпоратизує та модернізовує свої структури - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що перед ПАТ "Укрзалізниці" постала низка проблем, які належить вирішити найближчим часом, в тому числі в ході корпоратизації та модернізації структур.

Про це голова уряду заявив у п'ятницю в Одесі, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про перспективи розвитку транспортної галузі, зокрема, Укрзалізниці.

"Укрзалізниця зараз успішно здійснює корпоратизацію, що має підвищити рівень управління структурами цієї стратегічної компанії. Настав час розв'язання низки проблем, які накопичувалися десятиріччями, в тому числі з парком вагонів та модернізацією енергогосподарства. Однак я переконаний, що ми зуміємо вивести Укрзалізницю в лідери, вона має стати локомотивом розвитку національної економіки", - зазначив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Укрзалізниця: Випуск акцій запускає новий етап реформування компанії

Інвестиції вже спрямовуються на модернізацію компанії, наголосив Гройсман. "Однак потрібен час та інвестиції, щоб побудувати нові вагони, тепловози, реконструювати енергогосподарство тощо. Зараз Укрзалізниця, до речі, також розвиває поромне сполучення з іншими країнами", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-