Петренко анонсував аукціони на криптографічній технології Blockchain

Петренко анонсував аукціони на криптографічній технології Blockchain

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко 6 вересня візьме участь у презентації першої у світі системи аукціонів, що використовує криптографічну технологію Blockchain, яку впровадило ДП «СЕТАМ».

Про це повідомляє Міністерство юстиції України. 

"У ході презентації можна довідатися про переваги та особливості використання Blockchain; поспілкуватися з представниками BitFury, американської багатопрофільної блокчейн-компанії, найбільшого за межами Китаю промислового майнера, розробника програмного і апаратного забезпечення для роботи з блокчейном «біткойн»; вперше в історії особисто взяти участь в електронному аукціоні з використанням блокчейн", - заявили в Мін'юсті.

Читайте також: Петренко назвав міфом мільйонні зарплати в Мін'юсті

Нагадаємо, Народний банк Китаю вимагає негайно призупинити у країні первинне розміщення токенів криптовалют (ICO, Initial Coin Offering). У банку підкреслили, що маркери не є платіжними інструментами, виданими грошово-кредитними організаціями. Вони не мають "правових або грошових властивостей" і юридичного статусу грошей. З огляду на це їхнє поширення та використання у якості валюти є неприпустимим. Банкам країни заборонено надавати послуги для ICO. Крім того, Народний банк Китаю у співпраці із органами зв'язку буде працювати над закриттям трейдингових платформ, що оперують криптовалютою, і над видаленням їхніх додатків для мобільних пристроїв з відповідних майданчиків. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-