ДФС розпочала закупівлю вагових комплексів

ДФС розпочала закупівлю вагових комплексів

Укрінформ
Державна фіскальна служба розпочала процедуру закупівель вагових комплексів для вимірювання маси транспортних засобів у русі з очікуваною вартістю 3,12 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Із запровадженням Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України, Державна фіскальна служба України здійснює першочергові заходи щодо оснащення технічними системами та засобами митного контролю пунктів пропуску для автомобільного сполучення», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, заплановано оснащення пунктів пропуску скануючими системами стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів та контейнерів, стаціонарними ваговими комплексами для вимірювання маси автотранспортних засобів у русі, а також системами відеоконтролю.

«Так, 22 серпня 2017 року після отримання чергового траншу на фінансування технічного забезпечення програм розбудови митної інфраструктури ДФС розпочала процедури закупівель вагових комплексів для вимірювання маси транспортних засобів у русі з очікуваною вартістю 3,12 млн. гривень. Ці вагові комплекси планується встановити у пункті пропуску «Ягодин» - 3 одиниці, у пункті пропуску «Чоп» - 2 та у пункті пропуску «Ужгород»  - 2», - додають у ДФС.

Читайте також: Перші 26 пересувних вагових комплексів розпочнуть моніторинг українських доріг

Закупівлі проходять із застосуванням електронної системи «Prozorro» та знаходяться у вільному доступі для перегляду. Крім того, тривають процедури закупівель 6 скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів та контейнерів. Їх планується поставити на пункти пропуску Львівської, Закарпатської та Волинської митниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-