Прем’єр закликав міністрів “вправити мізки” підлеглим структурам

Прем’єр закликав міністрів “вправити мізки” підлеглим структурам

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що неправомірні перевірки бізнесу сьогодні є критичним питанням, і закликав міністрів обговорити ситуацію з підлеглими структурами.

Про це він сказав у вступному слові під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я вважаю, що сьогодні є критичним питання про неправомірні перевірки бізнесу — усе це створює проблеми і перешкоди на шляху розвитку національної економіки і не дає можливості підприємцям розкрити свій потенціал”, - наголосив Гройсман.

Він розповів, що протягом тижня спілкувався з представниками бізнесу у різних регіонах України, й типовими проблемами для них є труднощі в оформленні землі, отриманні будівельних дозволів, а особливо — з підключенням до енергетичних мереж, газу.

Глава уряду розповів, що вже мав розмову з Президентом, який також має однозначну позицію щодо підтримки вітчизняного підприємництва й усунення перешкод у діяльності бізнесменів.

“Позиція Президента однозначна — усі ті, хто заважатиме розвиватися бізнесу, є ворогами”, - зауважив Прем’єр-міністр.

Водночас він закликав усіх міністрів зібрати представників підлеглих структур і провести розмови щодо сприяння у діяльності підприємцям та неприпустимості неправомірних їх перевірок.

“Я закликаю всіх міністрів: запросіть усі свої структури, вправте їм мізки, усім — енергетикам, земельникам, будівельникам, поліцейським, податківцям, прокурорам, СБУшникам”, - наголосив Гройсман, заявивши, що не мовчатиме про зловживання з боку чиновників, монополістів чи контролюючих структур.

Читайте також: Гройсман розказав про проблеми бізнесу: Щоб проплити річкою, треба 47 дозволів

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відвідав з робочими поїздками три регіони: у вівторок - Дніпропетровську область, у середу — Херсонську, а у четвер — Миколаївську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-