Цьогоріч Укртрансбезпека виявила 5 тисяч нелегальних перевізників

Цьогоріч Укртрансбезпека виявила 5 тисяч нелегальних перевізників

Укрінформ
Державна служба України з безпеки на транспорті з початку 2017 року виявила майже 5 тис. нелегальних перевізників. У лідерах "антирейтингу" за їх кількістю опинилася Київщина та Дніпропетровщина.

Про це у коментарі журналісту Укрінформу розповів перший заступник голови Укртрансбезпеки В'ячеслав Дідківський.

"З початку року Укртрансбезпекою виявлено 4966 транспортних засобів перевізників, які здійснювали перевезення пасажирів без дозвільних документів передбачених законодавством. Це - так звані "нелегали", - констатував Дідківський.

Як повідомив заступник голови Укртрансбезпеки, серед лідерів щодо кількості так званих нелегальних перевізників, які були виявлені територіальними органами Укртрансбезпекою, опинилися: Київське міжрегіональне управління - 666 транспортних засоби, управління у Запорізькій області - 395 транспортні засоби, у Донецькій області - 386, у Дніпропетровській області - 555, управління в Сумській області — 330.

Читайте також: Перші 26 пересувних вагових комплексів розпочнуть моніторинг українських доріг

Найменше "нелегалів" виявлено у Закарпатській області - 2 транспортні засоби.

З початку року на таких перевізників наклали штрафів на суму близько 2,8 млн грн, з яких понад 1,2 млн грн уже перераховано до держбюджету.

Як повідомляв Укрінформ, за 2016 рік Державна служба України з безпеки на транспорті виявила близько 6,5 тис. нелегальних перевізників. За словами голови Уктрансбезпеки Михайла Ноняка, за минулий рік Служба наклала на таких перевізників штрафних санкцій на суму близько 3,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-