Укрнафта заявляє про можливість продовження 9 спецдозволів

Укрнафта заявляє про можливість продовження 9 спецдозволів

Укрінформ
Комісія з питань надрокористування рекомендувала Державній службі геології та надр України продовжити на 20 років 9 ліцензій ПАТ "Укрнафта".

Про це пише прес-служба Укрнафти у Фейсбук.

"У нас з'явилася інформація, що комісія з надрокористування рекомендувала Державній службі геології та надр України продовжити на 20 років 9 ліцензій Укрнафти. Сподіваємося, що Держгеонадра не будуть тягнути з наказом. Крім самих ліцензій, потрібно отримати ще гірничий відвід і оформити низку інших документів. З досвіду - все це може затягнутися на місяць-півтора, але за сприяння держорганів можна впоратися і швидше", - зазначили в Укрнафті.

Читайте також: Укрнафта шукає інвесторів для п'яти проектів

Компанія оцінює, що затримки з продовженням ліцензій вже призвели до того, що Укрнафта щодоби втрачає приблизно 10 млн грн доходу, а держава - понад 3 млн грн рентних платежів. 

"Крім того, ми вже подали заявки на продовження 3 ліцензій, які закінчуються на початку 2018. Будемо подавати і по іншим 24", - додали в нафтовидобувній компанії. 

Нагадаємо, у 2017 році в ПАТ "Укрнафта" закінчилися терміни дії 9 спецдозволів, Державна служба геології та надр відмовилася їх продовжувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-