Україна та Ізраїль розпочали 6 раунд переговорів про вільну торгівлю - Микольська

Україна та Ізраїль розпочали 6 раунд переговорів про вільну торгівлю - Микольська

Укрінформ
Ізраїль та Україна розпочали шостий раунд переговорів з укладення Угоди про вільну торгівлю з метою продовжити розгляд питань доступу до ринків сільськогосподарських та промислових товарів.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська на своїй сторінці в Facebook.

«Розпочався шостий раунд переговорів з укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем», - пише Микольська.

За її словами, мета шостого раунду - продовження детального розгляду питань доступу до ринків сільськогосподарських та промислових товарів, зокрема в частині визначення ступеня зниження митних тарифів.

«Для нас дуже важливо запезпечити безмитний доступ українських товарів на ринок Ізраїлю і наша переговорна команда доволі активно рухається в цьому напрямку», - коментує торговий представник України.

Читайте також: Україна хоче почати консультації щодо ЗВТ з Британією - посол

Нагадаємо, що під час п'ятого раунду у березні 2017 року в місті Тель-Авів погоджено більшу частину питань стосовно доступу товарів до ринків та опрацьовано окремі розділи Угоди щодо правил визначення походження товарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-