Аналітики сказали, що триматиме курс долара на позначці 26

Аналітики сказали, що триматиме курс долара на позначці 26

Укрінформ
Початок збирання врожаю буде й надалі підтримувати курс гривні і дасть змогу зачепитися їй на поточному рівні 26 гривень за долар до кінця серпня.

Про це на запит Укрінформу повідомили у форекс-компанії "Альпарі".

"За останній робочий тиждень курс гривні залишився без змін, продовжуючи плавно зміцнюватися на тлі загальносвітового зниження долара. Так, за період з 17 липня по 21 липня гривня зміцнилася до долара, за даними НБУ, на 10 копійок. При цьому готівковий курс залишився без змін. Динаміка відповідала загальному робочому ритму країни, більша частина якої знаходиться у відпустках і не працює", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим відсутні будь-які каталізатори, які могли б прискорити зростання або почати послаблення національної валюти.

Читайте також: Експерти рекомендують українцям накупити валюти на два роки наперед

Згідно із статистикою, що свідчить про поліпшення ситуації в європейській економіці, єдина європейська валюта за минулий тиждень змогла продемонструвати істотне подорожчання до 30 гривень за євро. Ця тенденція триватиме і поточного тижня. Виходячи з цього, курс долара до гривні залишиться в діапазоні 25,8 - 25,9, а співвідношення гривні до євро повзтиме вгору у бік 30,50 - 31,0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-