Укртелеком інвестує $2 мільйони у мережу ТриМоб для запуску Lycamobile

Укртелеком інвестує $2 мільйони у мережу ТриМоб для запуску Lycamobile

Укрінформ
У розвиток "ТриМоб" Укртелеком інвестують не менше 2 млн дол. США для підтримки іноземного партнера Lycamobile, який працюватиме на інфраструктурі національного оператора.

Про це повідомив директор ПАТ "Укртелеком" Юрій Курмаз сьогодні, 24 липня, під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Раніше ми не акцентували увагу на тому, що інвестуватимемо у розвиток мережі ТриМоб. Тепер завдяки партнерству й початку спільної діяльності з таким потужним гравцем як Lycamobile Україна, у самий найближчий час ми маємо намір інвестувати не менше 2 млн дол. у розвиток ядра мережі, щоб забезпечити високу якість, надійність і доступність сервісу для користувачів Lycamobile Україна", - розповів Курмаз.

Як повідомляв Укрінформ, видатний у світі мобільний оператор віртуального зв'язку Lycamobile до середини 2018 планує залучити близько 1 млн українських абонентів. Оператор функціонуватиме на інфраструктурі національного оператора "ТриМоб"(належить ПАТ "Укртелеком"). За відсутності покриття "ТриМоб" Lycamobile працюватиме через "Vodafone Україна".

Читайте також: Lycamobile розраховує на 1 мільйон українських абонентів за рік

Найбільший у світі мобільний оператор віртуального зв'язку Lycamobile вважає Україну важливим новим ринком Східної Європи.

Оператор планує запуститися у двадцяти нових країнах, зокрема, у Східній Європі та, імовірно, Африці упродовж найближчих чотирьох років.

У 2014 році Lycamobile запрацював у Румунії, у 2015 - в Тунісі та Гонконгу, а у 2016 - в Македонії. Україна стала для Lycamobile двадцять другою країною, де він надає власні послуги на інфраструктурі інших операторів мобільного зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-