Уряд затвердив фінплан Нафтогазу

Уряд затвердив фінплан Нафтогазу

Оновлено
Укрінформ
Уряд схвалив постанови "Про затвердження очікуваних показників роботи наглядової ради ПАТ "НАК "Нафтогаз України" та "Про затвердження фінансового плану ПАТ "НАК "Нафтогаз України" на 2017 рік.

Проекти постанов презентував на засіданні уряду перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є пропозиція для НАК "Нафтогаз" спільно з Мінекономрозвитку, Міненерговугілля та Мінфіном скоригувати показники дохідної частини відповідно до діючих цін станом на 1 квітня 2017 року та за результатами подати на Кабмін проект", - зазначив Кубів.

"Щоб функціонувати ефективно, наглядова рада повинна розуміти, які цілі перед нею ставить акціонер і які його головні очікування. Цей документ чітко визначає такі завдання, тому сприятиме кращому порозумінню між сторонами", - прокоментував схвалене Кабміном рішення про очікувані показники роботи наглядової ради "Нафтогазу" перший віце-прем'єр міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляється на Урядовому порталі. http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=250149939&cat_id=244276429

Кабмін очікує, що наглядова рада "Нафтогазу" буде реалізовувати стратегію компанії, забезпечувати ефективне корпоративне управління та звітність "Нафтогазу" і його дочірніх компаній, ефективну роботу комітетів наглядової ради, відбір кандидатів на заміщення вакантних керівних посад групи компаній; розробляти та впроваджувати систему внутрішнього контролю групи компаній, реалізовувати очікувані результати діяльності компанії та належне виконання рішень, прийнятих на загальних зборах.

Читайте також: Нафтогаз посів сьоме місце в світовому рейтингу якості управління

Наглядова рада повинна звітувати про виконання очікуваних показників, подаючи відповідний звіт на річні загальні збори компанії. Ці показники мають бути переглянуті, коли наглядову раду обиратимуть на новий строк.

У схваленому Кабінетом міністрів фінансовому плані НАК "Нафтогаз України" на 2017 рік передбачено збереження фінансової стабільності енергохолдингу, а також. Крім того, згідно з документом, ціна на газ підвищуватися не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-