Фонд гарантування продає кредити компанії, забезпечені 5 тисячами терміналів

Фонд гарантування продає кредити компанії, забезпечені 5 тисячами терміналів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж кредити компанії, одного з лідерів миттєвих платежів, що забезпечені понад 5 тисячами терміналів.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО. 

«24 липня у системі ProZorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Дельта Банк». У забезпечення за договорами передано, зокрема, понад 5 тисяч платіжних терміналів», - йдеться в повідомленні.

На продаж виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанія-позичальник не перебуває у стані ліквідації та спеціалізується на наданні комерційних послуг за допомогою платіжних терміналів. Свого часу позичальник займав понад третину ринку миттєвих платежів в Україні. На початок червня 2017 року загальна заборгованість за кредитними договорами (тіло та нараховані відсотки) склала 215,98 млн грн. При цьому у заставі банку - 5 612 платіжних терміналів, розташованих по всій країні. Також у забезпечення за договорами передано 100% корпоративних прав трьох юридичних осіб та сервери, серверне обладнання (загалом 24 одиниці), що територіально знаходяться у Києві. 

Читайте також: Фонд гарантування продає комплекс будівель в історичному центрі столиці

Початкова ціна реалізації лоту - 38 768 277,24 грн (без ПДВ). Аукціон відбудеться 24 липня у системі ProZorro.Продажі. Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах - 23 липня. 

У публічному паспорті торгів також визначено дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-