Порошенко пообіцяв сумським машинобудівникам вітчизняні замовлення

Порошенко пообіцяв сумським машинобудівникам вітчизняні замовлення

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко пообіцяв посприяти Сумському науково-виробничому об'єднанню (колишньому Сумському машинобудівному НВО ім. Фрунзе) в отриманні замовлень в Україні.

Про це глава держави сказав на церемонії відкриття пам’ятного хреста з іменами героїв Сумщини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“100% продукції НВО ім. Фрунзе йшло на Росію. В один день кордони закрили - для того, щоби викинути всіх працюючих на цьому підприємстві. Саме тому одразу по поверненню до Києва я зроблю все для того, щоб об’єднання отримало українські замовлення, і щоб ми продемонстрували, що тактика і стратегія Росії є абсолютно неефективними. Не просто виживемо, а будемо розвивати нашу країну”, - сказав Порошенко. 

Президент наголосив, що ворог розраховував розколоти Україну, поставити її на коліна, не лише на війні, не лише через брудну, брехливу пропаганду, яка є одним з елементів гібридної війни, а також і через економічну блокаду, повністю закривши свої ринки для українських виробників, включаючи й машинобудівників.

Читайте також: Сумські машинобудівники виготовлять обладнання для нафтогазового промислу Узбекистану

А на противагу цьому, підкреслив глава держави, Україні необхідно розвивати своє виробництво, залучати європейських інвесторів, освоювати нові ринки.

Порошенко додав, що за три роки війни в Україні відкрилося 60 нових заводів. Ніколи в Україні не було таких темпів, і для таких важких часів, підкреслив президент, це навіть дивовижно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-