Найбільший у світі мобільний віртуальний оператор отримав ліцензію в Україні

Найбільший у світі мобільний віртуальний оператор отримав ліцензію в Україні

Укрінформ
Компанія LycaMobile отримала копію ліцензії ТриМоб – 3G-підрозділу найбільшого фіксованого оператора, Укртелекому.

Про це повідомляє biz.nv.ua з посиланням на прес-службу віртуального оператора.

Таким чином, LycaMobile отримала правові підстави для надання стільникових послуг в Україні. "Ми раді повідомити про отримання ліцензування в Україні та партнерство з Укртелекомом і 3Mob. Це дозволить нам розширити пропозицію нашого сервісу в регіоні найближчими тижнями", - заявив голова Lyca Group Алліраджа Субаскаран.

Директор Укртелекому Юрій Курмаз зазначив, що партнерство з LycaMobile надасть нові можливості для розвитку ТриМобу. "Існуючі цінові обмеження на дзвінки між мережами та значна ринкова потужність найбільших українських мобільних операторів історично обмежила розвиток менших провайдерів країни", - підкреслив він.

Читайте також: Укртелеком пришвидшує доступ до Інтернет у Києві

LycaMobile, заснована у 2006 році, обслуговує 15 млн користувачів на п’яти континентах. Послуги компанії доступні в Австрії, Бельгії, Данії, Франції, Німеччині, Ірландії, Італії, Македонії, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Іспанії, Швеції, Швейцарії, Великій Британії, Україні, Гонконгу, Тунісі, США та Австралії.

Мобільний віртуальний оператор (MVNO) не володіє власною телеком-інфраструктурою, а домовляється про оренду потужностей і надає послуги під власним брендом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-